keskiviikko 14. syyskuuta 2016

SYKSYN IT-TAKKI

syys53

syys51

syys55

syys52

takki, paita ja koru-H&M, farkut-Mango, kengät-Nike

Bomber-villitykseltä on vaikeaa välttyä, kun vaatekauppojen valikoimista löytyy bombereita melkein jokaisen makuun. On klassista mustaa kevyellä toppauksella, mutta myös pastellivärejä ja ohuita kankaita sekä kaikkea näiden väliltä. Kuten yleensä, lämpenin tälle trendille hieman jälkijunassa ja ajattelin tyttömäisen tyylini kanssa pärjäävän ilman kyseistä vaatekappaletta. Miten väärässä olinkaan, tästä takista on tullut tän hetken ehdoton lemppari!

-Aleksiina

6 kommenttia:

 1. Ajattelin muuten ihan samaa, ettei bomber sopisi tyttömäiseen tyyliini :) Niin siinä vaan kävi, että nyt löytyy jo kaksi eri väristä, kummasti ne taipuvat moneen tyyliin:) Tosi ihana toi sun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, bomberista tuli aluksi tosi maskuliininen mielikuva! Mutta nyt niitä tekisikin mieli ottaa vaikka kaappi täyteen:D kiitos!

   Poista
 2. voi miten ihana asukokonaisuus, ja miten kauniina olet ♥ heh, mulla oli tää samainen bomber jo ostoskorissa odottamassa klikkailua kotia kohti, mutta lopulta päädyin tilaamaan muualta valkoisen version :') mäkin ajattelin aiemmin pärjääväni ilman bomberia, mutta olin hyvin väärässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana<3 haha aijaa, siun blogista jo ehdinkin ihailemaan bomber-asukuvia! on se vaan niin monikäyttöinen ja trendikäs takki :)

   Poista
 3. Oooh toi on kyllä niiin ihanan värinen ♥

  Janica K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Siihen tuossa takissa ihastuinkin :)

   Poista