sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

SPRING IN STOCKHOLM

maalis21

maalis24

Nyt on miniloma Tukholmassa takana ja huomenna pääsenkin jo kirjoittamaan äidinkielen yo-esseetä. Tämä kolmen viikon lukuloma meni kyllä vielä nopeammin kuin olisin uskonut. Pidin ainoastaan yhden kokonaisen vapaapäivän lukemisesta ja silti aika loppui kesken. Huomiseen kokeeseen menen kuitenkin melko luottavaisin mielin, varsinkin kun tekstitaidon kokeesta saadut alustavat pisteet yllättivät positiivisesti. Ihanaa ajatella, että puolentoista viikon päästä kirjoitukset ovat kokonaan ohi!

maalis14

maalis18

maalis13

maalis20

maalis22

Meidän reissu sujui kaikin puolin loistavasti: laivan illallisella saimme vatsamme täyteen toinen toistaan maistuvampia herkkuja ja kiertelimme taxfree-myymälöissä. Tukholmassa olimme perillä aamuvarhain ennen kauppojen aukenemista, joten söimme kiireettömän aamupalan, jonka jälkeen suuntasimme shoppailemaan. Tällä kertaa ostoksien teko jäi aika minimiin (lompakko kiittää), mutta löysin vihdoinkin täydelliset mustat farkut River Islandista. Tukholmassa ehdimme myös ottaa kuvia ja kävellä kaupungin vilkkailla kaduilla, syödä hyvin sekä kahvitella suloisessa Wiener Caféet:issa. Niin ylellinen ja kaunis kahvila Biblioteksgatanin varrella!

maalis17

maalis23

maalis15

maalis16

maalis25

Pieni breikki teki kyllä niin hyvää. Tuntui jopa hassulta taas laittautua kunnolla, pukea päälle jotain muuta kuin oloasuja ja vetää jalkoihin villasukkien sijaan korkokengät. Vaikka olen vieraillut Tukholmassa useaan otteeseen, tämä oli ensimmäinen kertani siellä sekä laivalla keväällä. Reissulle sattui vielä tosi nätti päivä: aurinko paistoi ja muutenkin kevät tuntui olevan paljon pidemmällä Tukholmassa kuin täällä Itä-Suomessa.

-Aleksiina

4 kommenttia:

 1. Millä laivalla olitte? :) Ja ihania kuvia! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viking Grace menomatkalla, paluulla Viking Linen pienempi laiva, jonka nimeä en muista :) kiitos paljon!

   Poista
 2. Toivottavasti siulla meni hyvin äidinkielen esseekoe. :) Toivon, että miun koe meni hyvin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikeaa on itse arvioida, mutta toivotaan parasta! Peukut pystyssä siullekin :)

   Poista