keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

MY SKINCARE PRODUCTS

Maaliskuun eli ensimmäisen kevätkuukauden kunniaksi vähän erilaista postausta! Ajatus esitellä käyttämiäni ihonhoitotuotteita on ollut jo pitkään ilmassa, mutta vasta tänään aurinkoisen päivän sattuessa kohdalle sain kuvailtua niitä luonnonvalossa. Aurinkoa onkin nähty tällä viikolla niin paljon, että kevätfiilis on noussut korkealle. Tosin lukuloman päivät menee sisällä istuessa kirja kädessä, mutta piristää se aurinko ikkunan läpi paistaessakin :)

maalis1

Loréal Paris:in Skin Perfection- sarjan tuotteista olen testaillut päivä- sekä silmänympärysvoidetta. Molemmat ovat olleet hyviä käytössä, eikä niiden söpö ulkoasu ole todellakaan pahitteeksi.

maalis5

Olen aivan rakastunut Yves Rocherin vaniljalta tuoksuviin tuotteisiin! Tällä hetkellä suihkugeeli sekä vartalorasva ovat kyseisestä sarjasta, lisäksi kylpyhuoneen puolelta taitaa löytyä myös sarjaan kuuluva käsisaippua. Suosittelen ehdottomasti testaamaan, kaiken lisäksi näissä on hinta-laatu-suhde kohdillaan.

maalis2

Baylis&Hardingin Beauticologyn vartalovoi kosteuttaa kovilla pakkasilla tavallista vartalorasvaa paremmin ja tuoksuu herkullisen vadelmaiselta. Pienikokoinen käsirasva kulkee helposti käsilaukussa mukana ja on kuivien käsien pelastaja. Plussaa nopeasta imeytymisestä, tämä ei jätä sormia tahmaisiksi!

maalis4

Yves Rocherin tuotteista myös jalkarasva ja kasvojenkuorinta-aine tekevät ihosta pehmeän niin päästä varpaisiin. Varsinkin tanssitunnit paljailla jaloilla verottavat jalkapohjia kunnolla, joten oma tehotuote jaloille on tarpeen.

maalis7

Doven dödö on aivan lemppari! Tätä tuotetta en vaihtaisi. Body misteistä suosikiksi nousee VS:n vastaavien tuotteiden sijaan Hollisterin Cresent Bay. Tosin tämä on hieman kesäinen vuodenaikaan nähden, mutta ihanan tuoksuinen silti.

maalis3

En ole koskaan löytänyt juuri nappituotetta meikinpoistoon: olen testaillut puhdistusmaitoja, -vaahtoja, kasvovesiä, silmämeikinpoistoaineita ja all-in-one-putsareita. Viimeksi valitsin Herbinan puhdistusemulsion lähinnä sen kauniin purkin ja miellyttävän tuoksun takia. Se onkin ollut ihan toimiva käytössä, mutta ei silti täyttä rakkautta. Etsintä siis jatkukoon!

maalis6

Nämä kaksi ovat pitkän ajan luottotuotteita: Lumenen syväkosteuttava yövoide sekä Nivean vaniljalta tuoksuva huulivoi. Kuivalle iholle aivan täydellisiä!

maalis8

Olen käyttänyt epäsäännöllisesti reilun vuoden ajan tätä Lumenen itseruskettavaa. Tällä saa asteittain tummenevan lopputuloksen, joka ei näytä epäluonnollisen oranssilta. Lisäksi voiteessa ei ole itseruskettavalle ominaista, pistävää hajua. Nyt haluaisin kuitenkin vaihtelun vuoksi testata jotain uutta, vastaavaa tuotetta, joten vinkkejä hyvistä (mutta kohtalaisen halvoista) itseruskettavista vaalealle iholle saa heittää kommentteihin!

-Aleksiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti