sunnuntai 4. lokakuuta 2015

AU REVOIR

lokakuu22

lokakuu24

lokakuu23

Huomenna pääsen totetuttamaan yhden pitkäaikaisimmista haaveistani, kun astun lentokoneeseen määränpäänä Pariisi. Tulevan viikon ajan tutustun ranskalaiseen kulttuuriin, näen maailmankuuluja nähtävyyksiä ja rentoudun stressintäyteisestä alkusyksystä. Reissu on siis koulun osa kouluni kansainvälisyyskurssia ja matkaohjelmaamme sisältyy muun muassa Seinen risteily, Notre Dame, Eiffel-torni, Versailles ja Louvre. Tällä hetkellä Pariisissa on käynnissä vielä muotiviikot ja lämpötilakin pyörii 15-20 asteen paikkeilla, joten ajankohta matkalle on lähes täydellinen. Olen niin innoissani!
Mutta kerron reissusta lisää, kunhan palaan kotiin viikonloppuna. Kuvamateriaalia matkan jälkeen riittää varmaan kyllästymiseen asti, sillä tarkoituksena on kuljettaa kameraa joka paikassa mukana. Olen tehnyt valmiiksi pari postausta matkan ajalle, joten blogi ei vaivu täyteen hiljaisuuteen ensi viikon aikana. Nyt onkin jo aika käydä pikkuhiljaa nukkumaan tai ainakin yrittää, sillä juna lähtee aamulla jo kuudelta.

-Aleksiina

2 kommenttia:

  1. Oi nauti matkasta! Palasin just viimeviikolla itse Pariisista. On se vaan niin ihana paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, oon kyllä kuullut kyseisestä kaupungista niin paljon hyvää, että odotukset ovat korkealla! Toivottavasti sulla oli huippu reissu :-)

      Poista