lauantai 26. syyskuuta 2015

THE ADORABLE NDC

syyskuu34

Oletteko aikaisemmin kuulleet suomalaisesta, melko uudesta yrityksestä nimeltä Nunuco Design Company? Olen pitkään ihastellut brändin tuotteita ja selaillut tämän nettikaupan valikoimaa, mutta vasta nyt minullakin on ilo omistaa NDC:n laadukkaita kuoria. Ja nämä ovat vielä kauniimpia luonnossa kuin kuvissa!

syyskuu38

syyskuu35

Suuren valinnanvaikeuden jälkeen päädyin pionikuvioisiin passinkuoriin ja Eiffel-puhelimenkuoriin, joista molemmat pääsevät hyvinkin hyötykäyttöön reilun viikon päästä, kun matka kohti Pariisia käynnistyy! Passin- ja puhelimenkuorien lisäksi NDC:n valikoimasta löytyy mm. vihkoja ja postikortteja, mitä suloisimmilla ulkoasuilla varustettuina.

syyskuu36

syyskuu39

En voi siis muuta kuin kehua NCD:tä: palvelu on superystävällistä, nettikaupan ja Instagram-tilin visuaalisuus on tarkkaan harkittua ja huoliteltua sekä yritys on menestynyt myös kansainvälisillä markkinoilla. Minulle oli kunnia päästä tekemään yhteistyötä brändin kanssa!

* postaus toteutettu yhteistyössä Nunuco Design Companyn kanssa

-Aleksiina

2 kommenttia:

 1. Oi vitsi, onpas kivan näköiset! Mulla on ollut hankinnassa passinkuoret jo pitkään, joten pitääkin mennä tutkimaan heidän valikoimaansa! :)

  http://ppiiu-welcometomyworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kovasti! Kiva, jos tästä postauksesta oli sulle hyötyä :-)

   Poista