tiistai 22. syyskuuta 2015

MEIKKIPUSSIN UUTUUDET

Viime viikkoina meikkivarastoni on saanut hieman täydennystä ja tulin esittelemään teille viisi kosmetiikkatuotetta, jotka olen kokenut hyödyllisiksi ja hyviksi käytössä. Löydän usein juuri blogeista vinkkejä meikkeihin ja lempibloggaajieni suosittelut vahvistavat ostospäätösteni tekemistä. Tällä hetkellä olenkin aivan hurahtanut meikkaamiseen ja meikkiostoslistani tuntuu loputtomalta.

syyskuu29

Ensimmäisenä Lumenen Candy Smile-huulikiiltokynä sävyssä 2. En ole ikinä erityisemmin välittänyt huulikiilloista, sillä ne ovat tuntuneet tahmeilta ja liian kiiltäviltä huulissa. Tämä huulikiilto onkin poikkeus sääntöön ja olen täysin ihastunut sen koostumukseen sekä luonnolliseen väriin!

syyskuu28

Primerin olen halunnut ostaa jo pitkään, mutta en ole raaskinut kuluttaa siihen rahaa kun olen aikaisemminkin pärjännyt ilman. Pari viikkoa sitten kuitenkin huomasin voittaneeni Instagram-arvonnasta lahjakortin meikkiverkkokauppaan ja sain vihdoin tilattua primerin osaksi arkimeikkiä. Nyt en haluaisi siitä enää luopuakaan, sillä meikkipohjan tekeminen on niin paljon helpompaa primerin päälle.

syyskuu30

Primerin lisäksi tiensä meikkipussiin on löytänyt myös ensimmäinen huultenrajauskynäni (MaxFactor, sävy 4). Suunnittelin aluksi käyttäväni tätä normaalisti huulipunien kanssa, mutta olen nyt tehnyt huulimeikin pelkästään värittämällä huulet kauttaaltaan tällä ja lopuksi lisäämällä hieman väritöntä huulirasvaa sävyn tasoittamiseksi. Toimii!

syyskuu27

Tuntuu niin luksukselta, että on aikaa taas jopa kynsien lakkaamiseen näin kirjoitusten jälkeen. Yllä kaksi tämän hetken lakkasuosikkiani: Sally Hansenin Pink at him ja Dependin mattapäällyslakka. Tuolla jälkimmäisellä saa päivitettyä peruskynsilakkojen ilmettä, varsinkin nudesävyjen kanssa mattainen pinta sopii mielestäni erityisen hyvin.

-Aleksiina

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus :) Mulla on myös tuo Lumenen huulikiiltokynä ja oon niin ihastunu tuohon sävyyn - niin nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi kiva jos tykkäsit! Aijaa hauska yhteensattuma, se on kyllä huippu tuote :-)

   Poista
 2. Tosi kiva postaus, toi huultenrajauskynä voisikin lähteä kokeiluun :-)

  VastaaPoista