torstai 30. huhtikuuta 2015

JUHLAMEIKKI

Edellisestä meikkipostauksesta onkin jo aikaa (löytyy täältä) ja iso osa meikkipussini tuotteista on ehtinyt vaihtua. Viikonloppuna tuli meikattua tanssiesitysten takia normaalia enemmän ja huolellisemmin, joten kuvailin meikkiä myös tänne blogin puolelle. Tällä kaavalla laittaudun yleensä siis juhlia varten, riippuen toki tilaisuudesta.

huhtikuu61

Aloitin meikkaamisen Lorealin Skin Perfection- kosteutusvoiteella. Meikkipohjan loin Lumenen CC-voidetta sekä Longwear Blur Foundation-meikkivoidetta sekoitettaen ihooni sopivan värin saamiseksi.

huhtikuu64

Sen jälkeen peitin ihon pieniä virheitä Maybellinen Fit Me-sarjan peitevoidetta, Lumenen valokynää sekä peitepuikkoa hyödyntäen. Poskipuna, puuteri sekä aurinkopuuteri eivät ole muuttuneet edellisestä postauksesta, joten käytän niissäkin edelleen Lumenen tuotteita. Uudeksi lemppariksi meikkaamisessa on noussut highlighter, jonka ostin muutamalla eurolla H&M:stä. Budjettilöytö toimii todella hyvin ja antaa ihanaa hehkua naamalle.

huhtikuu63

Kulmien tekemiseen käytän nykyään Naked 2-paletin luomiväreistä sävyjä Snakebite ja Suspect. Niillä saan selvästi kulmakynää luonnollisemman lopputuloksen. Lopuksi viimeistelen kulmat Lumenen värittömällä kulmakarvageelillä.

huhtikuu65

Sen jälkeen silmiin. Laitoin vaaleaa luomiväriä (sävy Booty call) silmän sisänurkkaan ja tummanruskeaa (Busted) ulkonurkkaan hieman siipimäisesti levittäen. Eyelinerilla (Lorealin Super liner) tein ohuen, hieman kissamaisesti kaartuvan rajauksen silmiin. Helena Rubinsteinin ripsari on ollut käytössä superhyvä, mutta se alkaa olla vähitellen loppumassa. Juhlaan meikatessani taivutan ripset huolella ja sudin ripsaria suruttomasti. Huuliin laitoin tällä kertaa H&M:ltä löydettyä mattahuulipunaa, jonka sävyyn olen aivan ihastunut. En ole oikein huulikiiltojen ystävä, vaan käytän lähinnä huulirasvoja ja -punia.

huhtikuu66

Koska olin menossa esiintymään, lisäsin ripsarin tueksi muutaman Seppälästä ostetun irtoripsitupsun tekemään meikistä näyttävämmän. Alaluomiin tein kevyen rajauksen ruskealla luomivärillä ja sudin ripsaria kevyesti alaripsiin.


huhtikuu67

Tässä sitten lopputulosta! Miltä näyttää? Alla vielä ennen ja jälkeen- kuvat vertailun vuoksi.

huhtikuu62

Iloista vappua kaikille!

-Aleksiina

6 kommenttia:

 1. Upea meikki, oot kaunis! Mukavaa vappua myös sulle :)

  VastaaPoista
 2. Aleksiina, meikki sopii sinulle todella hyvin! Se on onnistunut ja hyvin tehty. Silmät on todella kauniit ja, oi että voisin ottaa ne itselleni! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenny! Kiva kuulla, että tykkäät :-)

   Poista
 3. Sä oot vaan niin kaunis!! upea meikki :)

  VastaaPoista