torstai 19. helmikuuta 2015

WANHAT OSA 2

Moikka! Vihdoinkin ehdin kirjoitella tänne kunnolla viime perjantaista. Muokkaillessani kuvia huomasin näitä kertyneen hirmuisesti, joten teen luultavasti vielä kolmannenkin postauksen vanhojentansseista. Mutta, aloitetaan päivän kertaaminen aamusta.

wanhat30

wanhat25

wanhat10

Heräsin viiden jälkeen ja olin päättänyt laittaa yllä näkyvässä kuvassa olevat irtokynnet ennen kampaajalle lähtöä. Vaikka kynnet olivatkin kauniin näköiset ja helposti asetettavat, tuskailin niiden kanssa kyllä koko päivän, sillä en saanut ne kynsissä edes kenkien solkia kiinni. Kynnet eivät myöskään pysyneet hyvin, vaan liimailin tanssien välissä aina pudonneita kynsiä :D Toisessa kuvassa näkyy wanhoja varten aiemmin hankkimani YSL:n huulilakka, jota en voi kyllä muuta kuin kehua.

wanhat11

wanhat8

wanhat7

Kuuden jälkeen suuntasinkin kampaajalle, jossa minut myös meikattiin. Olin käynyt aikasemmin suunnittelemassa nämä kampaajan kanssa, joten sain vaan rentoutua parin tunnin ajan. Kampaus oli ollut minulle melko selkeä alusta alkaen, sillä halusin rennon kiharanutturan letillä. Myös meikkiin olin erittäin tyytyväinen, varsinkin sen pitkäkestoisuuteen. Mekosta olen saanut paljon kyselyitä, olen siis ostanut sen Helsingin Zazabella-juhlapukuliikkeestä. Ihastuin tähän mekkoon heti nähtyäni sen liikkeen näyteikkunassa ja rakastuin erityisesti sen avonaiseen selkään.

wanhat6

wanhat23

wanhat9

Kampaajan jälkeen puin kotona mekon päälle ja söin aamupalaa. Pian tulikin kiire jo koululle, jossa ensimmäiset tanssit tanssimme vanhalla alakoulullamme. Kouluun oli ihana saapua, kun kaikki näyttivät niin kauniilta ja komeilta. Ekat tanssit sujuivat pienestä jännityksestä huolimatta ilman suurempia mokia. Päivä jatkui koululla kavereiden kanssa valokuvaillen ja päivällä oman koulun tansseilla. Silloin tanssimme viimeistä kertaa wanhojen oman tanssin, jonka suunnittelutiimissä olin mukana.

wanhat14

wanhat26

Koululta siirryimme areenalle, jonka suurtansseissa pyörähtelikin noin 500 wanhaa. Illan päätansseja ennen oli vielä rennot kenraaliharjoitukset ja jonkin verran vapaata aikaa kuvailla ja syödä. Areenan tanssit sujuivat kaikista parhaiten ja oli huippua nähdä paljon tuttuja kasvoja yleisössä. Vikoissa tansseissa 10cm korot alkoivat hieman jo tuntua jaloissa ja pitkä päivä väsyttää, mutta en antanut sen pilata tansseista nauttimista. Viimeisen valssin loputtua olikin vähän haikea, mutta huojentunut tunnelma.

wanhat20

wanhat28

wanhat16

Päivän päätteeksi suuntasimme vielä herkulliselle illalliselle oman lukion kanssa. Illalla kotiin tullessa ajatukset kääntyivätkin jo wanhojenmatkaan, jonne lähdimme lauantaina. Kaiken kaikkiaan vanhojentanssit oli kliseisesti sanottuna varmaan yksi tähänastisen elämäni parhaimmista ja mieleenpainuvimmista päivistä, josta jäi unohtumattomia muistoja.

Lisää kuvia vielä siis tulossa, toivottavasti edes joku jaksoi lukea tämän kilometripostauksen läpi! Miten teillä, jotka tanssitte wanhat, päivä sujui? Mielelläni lukisin muidenkin postauksia wanhoista, jos haluatte niitä linkkailla kommentteihin :-)

-Aleksiina

8 kommenttia:

 1. Toi sun mekko on ihan tajuttoman kaunis, siis wau! Se sopii sulle aivan täydellisesti ja kampauskin on upea! Itsellä on jo kaksi vuotta aikaa tansseista, mutta hyvin muistuu vielä kaikki mieleen. Ikimuistoinen päivä kyllä :) Ja lisää postauksia vaan wanhoista! Näitä postauksia on tosi kiva lueskella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, kiitos paljon ihanasta kommentista! :-) huippua, jos tää postaus sai sutkin muistelemaan omia tansseja :)

   Poista
 2. apua en ehkä kestä miten upea oot!! ♥ ihan henki salpautuu näitä kuvia kattoessa, WAU! sun vanhojen look on kyllä viimeistä piirtoa myöten täydellinen, kaikki sopii yhteen just eikä melkein :) sun pitkistä hiuksista on kyllä taiottu ihana kampaus, ja meikki sopii hyvin hempeään kokonaisuuteen ♥ sun mekko on yks upeimmista mitä oon ikinä nähny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua tässähän ihan punastuu! :o En voi kiittää tarpeeks, ihana Jenni<3 tää kommentti piristi päivää niin paljon :-)

   Poista
 3. Oot ihan superkaunis ja sun mekko on vaan niin täydellinen sulle ♥ toi kampauskin on tosi nätti :)

  VastaaPoista
 4. Moi, osaatko sanoa onko tuo mekkosi helma ja vyö mitä materiaalia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Muistaakseni tylliä, mutta en ole kyllä 100% varma :-)

   Poista