torstai 1. tammikuuta 2015

GOODBYE 2014

Ihanaa uutta vuotta 2015!
Tämän postauksen myötä palaan vielä hetkeksi viime vuoteen. Kaiken kaikkiaan 2014 oli todella mieleenpainuva ja tapahtumarikas, luultavasti elämäni paras vuosi tähän mennessä. Odotan kuitenkin innolla, mitä tuleva vuosi tuo mukanaan :-)

01 02
03

Alkuvuodesta olin vasta aloittanut blogiharrastuksen, joten käytin paljon aikaa sen parissa. Innostuin kuvailemisesta enemmän ja vapaa-aikani vietin esimerkiksi ystävien, shoppailun, koulutöiden ja tanssitreenien parissa. Tein myös muutaman postauksen tyylistäni.

04
05

Keväällä kävin Helsingissä ja ottamassa usein asukuvia Jossun kanssa sekä vietin pääsiäistä sukulaisten kanssa. Säiden lämmetessä pukeutumisinspiraatio oli huipussaan ja teinkin hyviä löytöjä, kuten yllä näkyvät boyfriend-farkut. Löysin uuden lempileivonnaisen reseptin ja söin ekat irtojäätelöt. Toukokuun viimeisenä päivänä juhlimme siskon ylioppilaaksi pääsyä, mikä oli yksi vuoden ehdottomista kohokohdista.

06 07 08

Alkukesän lomailin ja kävin pikareissulla Turussa. Otin kaiken irti alkaneesta kesälomasta ja vapaudesta, mökkeilin ja otin aurinkoa. Postasin ensimmäisen leivontareseptin sekä tein postauksen käyttämistäni hiustuotteista. Kesäkuun puolivälissä aloitin työt, jotka veivät melko ison osan lomasta. Heinäkuussa koitti pitkään odotetut festarit, kuumailmapallolento ja parhaan kaverin synttärit. Elokuussa pääsin taas lomalle töistä ja kävin perheen kanssa Tallinnassa. Toinen vuosi lukiossa alkoi ja täytin 17.

09 10

Syksy oli todella kiireistä aikaa koulun puolesta, joten bloggaaminenkin jäi vähemmälle huomiolle. Toteutin kuitenkin hauskan asupostauksen Jossun kanssa sekä toivotun meikkipostauksen. Käytin pukeutumisessa entistä enemmän pastellivärejä ja tein pitkäkestoisempia hankintoja: saappaat ja Naked 2-luomiväripaletti.

11 12

Loppuvuodesta muun muassa tykästyin maxineuletakkeihin, kiersin useissa sukujuhlissa, odotin jo vanhojentansseja, osallistuin Timanttisten blogi-iltaan ja tapasin muita bloggaajia. Vuosi huipentuikin koulun gaalaan, jouluun ja ystävien kanssa vietettyyn uuteen vuoteen.

-Aleksiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti