lauantai 27. joulukuuta 2014

HAPPY BIRTHDAY BLOG

Tasan vuosi sitten julkaisin ensimmäisen postaukseni täällä blogissa. Vaikka olin harkinnut bloggaamisen aloittamista sitä ennen jo vuosia, niin olin täysin aloittelija blogimaailmassa ja kaikki, bannerin tekemisestä lukijoiden saavuttamiseen, tuntui oudolta ja hankalalta. En ole kertaakaan harkinnut blogin poistamista kuluneena vuonna.

joulukuu66

Bloggaaminen on tämän vuoden aikana antanut minulle paljon. Eniten koen kehittyneeni kuvienkäsittelyssä ja valokuvaamisessa sekä blogin teknisen puolen asioissa. Myös kameran edessä olemisesta on tullut luontevampaa. Bloggaamisen yksi parhaista puolista juuri onkin nopea edistyminen.

joulukuu65

Blogi on vaikuttanut selvästi myös itsevarmuuteen pukeutumisessa ja oman tyylin rakentamiseen. Se on myös inspiroinut ja kannustanut kokeilemaan uusia yhdistelmiä sekä erottumaan rohkeammin joukosta. Tässä on tietenkin vielä parannettavaa ja varmasti tulee aina olemaankin, mutta tuntuu hyvältä olla aina edes vähän lähempänä tavoitteitaan.

joulukuu67

Aikaisemmin mainitsemieni asioiden lisäksi olen tutustunut blogin kautta upeisiin ihmisiin, kirjoittanut 166 postausta ja blogissa on vierailtu yli 50 000 kertaa. Siispä haluan esittää teille, ihanat lukijat, nöyrät kiitokset, kun olette olleet mukana blogini matkassa. Te olette piristäneet päivääni niin usein mieleenpainuvilla kommenteillanne ja pelkästään mielenkiinnollanne seurata pientä blogiani. Voisin kirjoittaa tästä vaikka romaanin, mutta tiivistetään postaus yhteen sanaan: kiitos<3

-Aleksiina

8 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle, kun olet rohkaistunut tekemään blogia! Sinä teit oman työsi ja jatka samaan malliin! Pääset sinne minne haluatkin. <3

  VastaaPoista
 2. sun blogi on kyllä yks ihan mun lemppareista ollu siitä saakka ku löysin tän!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ihana kuulla, kiitos sulle kun jaksat kommentoida ahkerasti! :-)

   Poista
 3. Oot yks mun lemppareista, jatka samaan malliin sit ensi vuoden puolella!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii huippua kuulla että oot tykännyt! Jatketaan :-)

   Poista
 4. Mikä kamera ja mikä objketiivi sulla on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Canon EOS 600D ja objektiivina käytän Canon EF 50mm f/1.8 :)

   Poista