tiistai 2. joulukuuta 2014

BLOGI-ILTA TIMANTTISILLA

joulukuu1

Sain viime viikolla postissa kutsun Timanttisten järjestämään tuoteiltaan. Eilen vietimmekin oikein mukavaa iltaa joensuulaisten bloggaajien kesken: tutustuimme toisiimme, söimme pieniä mutta herkullisia tarjoiluja, paikalla oli Pandoran tuote-esittelijä ja saimme vielä ihanat lahjakassit mukaamme.

joulukuu6

joulukuu4

Illan aikana esittelyssä olivat myös Michael Korsin ja Daniel Wellingtonin kellot, joiden molempien tuotteita olen ihastellut jo pitkään. Ehkä vielä jonakin päivänä!

joulukuu9

joulukuu8

joulukuu11

joulukuu12

En tuntenut etukäteen ketään paikan päältä, joten luonnollisesti minua jännitti hieman. Tytöt ottivat minut kuitenkin todella kivasti mukaan ja tutustuin nopeasti ihanan iloisiin kanssabloggaajiin. Tässä kuvassa kanssani ovat supermukavat Jenni ja Roosa.

joulukuu3

joulukuu2

joulukuu7

Liikkeen puolelta tapahtuma oltiin järjestetty erinomaisesti ja esteettisyyteen oltiin selkeästi panostettu. Suuret kiitokset siis Timanttisille sekä Pandoralle rennosta illanvietosta!

joulukuu10

-Aleksiina

4 kommenttia:

 1. aivan ihana postaus ♥ tosi kiva oli päästä näkemään ja tutustumaan, toivottavasti nähdään pian uudestaan! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenni<3 niin kyllä oli huippua tutustua, tälläisiä tapahtumia saisi olla enemmänkin!:-)

   Poista
 2. Todella kauniit kuvat, ihanan valoisia! :) Paikan päällä oli kyllä hyvä valaistus kuvien ottamista ajatellen ja ilta oli kokonaisuudessaan todella mukava. Ihana asu oli siulla! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! Niin oli kyllä hirmu kiva ilta :)

   Poista