perjantai 3. lokakuuta 2014

BASICS

syyskuu81

syyskuu76

syyskuu77

syyskuu75

syyskuu79

syyskuu78

blouse-H&M, pants-Gina Tricot, jacket-BikBok, scarf-Seppälä, boots-Bianco, bracelet-H&M

Kesän vaihtuessa syksyyn palaan usein turvallisiin ja mukaviin luottovaatteisiin. Tämä asu kuvastaa hyvin tyypillisiä kouluvaatteitani: vaaleita värejä, nilkkureita ja naisellisia asusteita. Joskus inspiraatio pukeutumiseen tuntuu katoavan, varsinkin pimeinä, kylminä ja aikaisina aamuina päälle valikoituu helposti vain samoja neuleita tai farkkuja.
Vihdoin on taas perjantai! Koeviikon jälkeen alkanut uusi jakso tuntuu melkoisen rankalta, sillä pääsen neljänä päivänä viikosta vasta neljältä kotiin. Kurssit vaikuttavat kuitenkin mielenkiintoisilta ja vanhojentanssit lähenevät koko ajan!

-Aleksiina 

4 kommenttia:

 1. Millainen sun mekkosi vanhoihin on?:) entäs ootko jatkomekkoo ja kampausta miettiny? Ainiin ja vielä sitä piti kysyä, että mitä kirjoitat ylppäreissä?:) haha monta kysymystä mutta kivaa syksyä sulle!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen vaaleanpunainen:D jatkomekkoo ja kampausta en oo vielä ehtinyt ajatella lähes ollenkaan, hiukset luultavasti jotenkin nutturalle! Ja ylppäreistäkään en oo vielä ihan varma, näillä näkymin äikän, enkun, pitkän matikan, psykologian, ruotsin ja yhteiskuntaopin :-) hah ei mitään, kivaa syksyä sullekin:)

   Poista
 2. Aivan ihana asu! ♥ Ja kuvat on myös tosi laadukkaita ja ihania :) !

  Kurkkaisithan myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä?(:
  ❤:llä Henna/HENNAM.

  VastaaPoista