maanantai 22. syyskuuta 2014

STYLE TWINS

syyskuu50

Tällä kertaa vähän erilaisempaa postausta! Meillä on siskon kanssa todella samanlainen tyyli ja usein tapellaankin siitä, kun bongataan vaatekaupoista aina samat vaatteet. Vieraillaan koko ajan toistemme vaatekaapeilla ja koruvarastoilla sekä tehdään parhaimmat shoppailulöydöt aina yhdessä. Jossu onkin paras makutuomari, enkä melkein ikinä osta vaatetta, josta hän ei pidä. Välillä ajaudutaan vahingossa samanlaisiin asuihin toistemme tietämättä. Tästä kehittyikin postausidea, jonka ajatuksena oli koota 5 mahdollisimman identtistä asua!

syyskuu55

Ekassa asussa haettiin boheemia tyyliä hatun ja maksihameen kanssa. Yhdistettynä virkattuun pitsitoppiin tietenkin!

syyskuu56

Toinen asu rakentui leopardihousujen ympärille. Täysin samanlaisten mustien bleisereiden lisäksi puettiin nilkkurit ja kultaiset rannekorut.

syyskuu54

Trumpettihameet, käärmekuosia ja mustat avokkaat. Nämä asut sopisivat vaikka rennompaan juhlaan.

syyskuu61

Leopardiloaferit ostettiin molemmat kesällä alennuksesta. Niiden kanssa yhdistettiin pitsishortsit, isot kaulahuivit ja trenssit.

syyskuu58

Vikassa asussa hyödynnettiin uusimmat löytömme, maxineuleet Gina Tricotilta. Nuo ovat niin ihanan lämpimät!

syyskuu60

Tän postauksen kuvaileminen oli ihan superhauskaa, toivottavasti tekin tykkäsitte lopputuloksesta. Näitä asuja oltaisiin varmasti keksitty vielä monta lisää, sen verran tyylikaksosia ollaan :D

-Aleksiina

12 kommenttia:

 1. Eikä vähän ihania kuvia! :--D Voit mun puolesta postailla useamminkin sun ja josefiinan asuja :--)

  VastaaPoista
 2. Ihana postausidea! Tosi kivoja kuvia ja asuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kiva kuulla että tykkäsit :)

   Poista
 3. Vähän jäi häiritsemään kun melkein joka kuvassa katse oli maahan... Tulee vähän sellanen kuva et kameran eessä ois jotenki vaivaannuttava olla. Nättejä tyttöjä ootte molemmat eli naamaa vain kameraan päin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi jos jäi häiritsemään, tällä kertaa kuitenkin ilmeet eivät olleet erityisen onnistuneita kameraan katsotuissa kuvissa ja postauksen pääideana olivat asut :) kiitoksia!

   Poista
 4. oi miten kivoja kuvia ja miten hauska postausidea!! :)

  VastaaPoista
 5. Allu tää on ihan huippu!! ��

  VastaaPoista