keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

ILOSAARIROCK 2014

Näiden kuvien myötä oli ihana palata viime viikonlopun tunnelmiin. Festareilla kaikki oli kohdallaan, sää, ystävät, artistit ja keikat. Ehdoton lempparini oli Studio Killers, aivan uskomaton valoshow ja vaikka en montaa kappaletta kyseiseltä yhtyeeltä ennen ollut kuullukaan, niin tykkäsin ihan superpaljon keikasta. Ellie Gouldingia olin odottanut etukäteen eniten, mutta on pakko myöntää, että hänen esiintyminen oli mielestäni pieni pettymys. Rakastan Ellien hitaampia kappaleita ja niitä kuultiin keikalla vain yksi. Suurimpine hitteineen Ellie oli silti todella hyvä ja yllätyksekseni tykkäsin paljon myös Jenni Vartiaisen keikasta.

Aiemmin rokkiin töihin meneminen tuntui mahtavalta idealta, mutta sunnuntaiaamuna noin kolmen tunnin yöunien jälkeen kuudelta herätessä ei enää läheskään niin mahtavalta. Loppujen lopuksi työ oli kuitenkin helppoa ja mukavaa, teimme artisteille sekä muille rokkivieraille voileipiä ja kahdelta olimme jo valmiita rokkailemaan. Parasta mielestäni festareilla oli iloiset ihmiset, rento ilmapiiri ja hyvä musiikki, en malta odottaa ensi vuotta!

Untitled

Jossun kanssa vahingossa asukaksosina. En ymmärrä miten päädyttiin lähes identtisiin vaatteisiin, mutta valitettavasti näin on tapahtunut jo monen monta kertaa.

Untitled

Untitled

Sunnuntain asusta ei otettu kunnollisia kuvia, joten nämä puhelimella räpsäistyt kuvat saavat kelvata. Päällä oli siis valkoinen pitsiplaysuit, jonka alle puin amerikanlippu-bustierin.

Untitled

Untitled

Rakkaat tytöt festariseurana. Tässä vaiheessa taidettiin olla menossa katsomaan juuri Studio Killersiä, joten hymy oli melko herkässä, niinkuin kuvasta saattaa huomatakin.

-Aleksiina

2 kommenttia: