sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

JUNE PICS

Toivottavasti teidän juhannus meni mukavasti, mulla se sujui rennoissa merkeissä mökillä. Tässä pari satunnaista kuvaa lähiajoilta, näitä yksittäisiä kuvia kertyy aina kansioihin, ja tykkään julkaista niitä samassa postauksessa.
Oon toteuttamassa kysyttyä hiuspostausta pian, joten jos teillä on siihen jotain ideoita tai toiveita, niin kommentoikaa ihmeessä! :-)

19

18

Uusi kukkapaita käytössä, tätä on niin helppo yhdistellä ja tykkään tuosta avonaisesta selästä paljon!

18

21

Pääsin mukaan testaamaan Maybellinen Baby Lips-huulirasvoja ennen niiden saapumista Suomeen elokuussa. Tää on ollut nyt noin parin viikon ajan melkein joka päivä käytössä ja voin suositella tuotetta hyvin mielin. Kosteuttaa, tuoksuu hyvältä ja söpöstä pakkauksesta ei ole ikinä haittaa.

22

Uusi rakkaus! Enää en kyllä vaihtaisi Samsungiin takaisin.

22

-Aleksiina

2 kommenttia:

  1. Miusta ois kiva, jos kertoisit mitä hiustuotteita käytät päivittäin:) Voisit tehdä myös tutoriaaleja joistakin kampauksista! Siun hiukset on tosi ihanan näköiset!<3 Kiinnitin tänään niihin huomiota, kun käytiin taas mansikoita ostamassa:D Olis muuten tosi ihanaa, jos tekisit joskus jonkinlaisen päiväni kuvina postauksen!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon kivoista ideoista!<3 Tutoriaaleihin mulla ei varmaan riitä taidot, mutta hiustuotteista voin tietty kertoa :) ja tuo päivä kuvina-postaus ois tosi mukava toteuttaa, pistetään siis korvan taakse :D

      Poista