perjantai 27. kesäkuuta 2014

HAIR PRODUCTS

38

Hiukset ovat aina olleet iso osa identiteettiäni ja niihin olen luultavasti tyytyväisin ulkonäössäni. En varmasti tuntisi oloani kotoisaksi lyhyissä hiuksissa, vaikka mielestäni ne näyttävätkin tosi kivoilta. En ole ikinä värjännyt hiuksiani kokonaan, pelkästään latvoja olen vaalentanut kahteen otteeseen. Luonnostaan hiukseni ovat aivan suorat, joten kiharran usein, oli sitten arki tai juhla. Erilaisia kampauksia haluaisin jaksaa tehdä enemmän, useimmiten siihen ei vaan löydy aikaa. Tässä postauksessa näette käyttämiäni ja hyviksi todettuja hiustenhoitotuotteita!

30

32

Aussien shampoo ja hoitoaine ovat ehdottomat lempparini! Usein käytän myös ihan marketeista ostettuja halpisshampoita, sillä nämä ovat vähän hinnakkaampia. Tosin laatu vastaa hintaa: Aussien tuotteet tuoksuvat hyvälle, tekevät hiuksista pehmeät ja ovat todella riittoisia.

33

Lämpösuojana käytän Tresemmen suihketta aina ennen kihartamista tai suoristamista, muistaessani myös ennen hiusten kuivaamista. Tällä hetkellä hiuslakkana toimii Four Reasonsin shaper, joka pitää kampaukset hyvin paikoillaan.

31

Näitä hiustuotteita käytän aikaisemmin mainittuja harvemmin. Vaniljalta ja kahvilta tuoksuva hoitosuihke oli todella hyödyllinen talvella hiusten sähköisyyden vähentämiseen. Got2b:n muotovaahto on myös ihan hyvä, vaikka sille käyttöä löytyykin vähemmän. Saman merkin hiuspuuteri on käytössä silloin, jos haluan hiuksiin enemmän tuuheutta tai pitoa esim. kampauksiin. Hiusöljyä levitän latvoihin usein pesun jälkeen, varsinkin silloin kun olen lämpökäsitellyt niitä paljon.

34

Remingtonin Pearl wand on ollut ihan korvaamaton hiusten pelastaja. Tällä tekee kiharat helposti ja vaivattomasti, voin todellakin suositella! Matkakokoisesta Tangle Teezeristä en myöskään luopuisi, tämä on niin kätevä ottaa mukaan ja suojan ansiosta harjan piikitkään eivät kärsi laukun pohjalla. Läpinäkyvät Glitteristä ostetut kumilenkit ovat ihan huippuja lettien tekemisessä, sillä mustat perusponnarit erottuvat hiuksista turhan selkeästi ja ovat leteille aivan liian paksuja.

-Aleksiina

6 kommenttia:

 1. Moi taas! Kiitos tästä hiuspostauksesta! Tämä oli juuri sellainen mitä toivoin.


  - Miia

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana hiuspostaus, ja tässä oli yksi tuote jota itse käytän.. :) Se on tuo Tresemme hiustensuojasuihke.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) haha aijaa, se on kyllä hyvä tuote:-)

   Poista
 3. Mistäs noita Aussie-tuotteita voisi ostaa? Tahtoo kokeilla! :) Ja tuon hiusöljyn laitan korvan taakse muistiin... Kiitos kovasti, tämä oli ihana postaus! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esimerkiksi Sokokselta ja Anttilasta löytyy kampaamoiden lisäksi! :) huippua kuulla, että tykkäsit!

   Poista