keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

CORAL MAXISKIRT

9

14

13

9

10

12
maxiskirt-H&M, top-Topshop, blazer-Seppälä

Tässä viime postauksessa mainitsemaani asua serkun rippijuhlista. Tuo maxihame on värinsä puolesta niin kesäinen!

-Aleksiina

ps. Terkkuja ihanalle lukijalle, joka kävi moikkaamassa minua eilen töissä, piristit päivää paljon! :-)

5 kommenttia:

 1. Oli niin kiva nähdä sut livenä! Oot todella kaunis ja vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä<3 Sun blogi on yks mun lemppareista, jatka samaan malliin!<33:)
  p.s Ne mansikat oli muuten älyttömän hyviä;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, kiitos ihan hirmuisesti!<3 samoin sua oli tosi kiva tavata ja jutella vähän aikaa:-) ja haha hyvä, että maistuivat!

   Poista
 2. Hei!
  Oot hieman tutun näköinen nuori nainen, joten pakko kysyä oletko Joensuusta? Meillä on vasta perustettu joensuulaisten bloggaajien ryhmä ja siut voisi kutsua mukaan :) ryhmä on facebookissa, joten saatan joutua pyytämään sinua kaveriksi jotta saan kyseiseen ryhmään liitettyä :)

  VastaaPoista
 3. Eikä ootko joensuusta? Yks päivä menin siitä mansikkakojun (siinä sokoksen lähellä) ohi äitini kanssa ja katoin että jo on tutun näköinen tyttö! Meinasin tulla moikkaa ja äiti tais kääntyykkin ja sanoa mulle että paljon noi mansikat maksaa ja nyt ärsyttää kun en tullut moikkaa! Oon aina aatellut että asut jossain jyväskylässä tai jossain helsingissä! Muuten miten pitkään oot siellä nyt töissä? Tuun moikkaa joku päivä nyt kun tiiän! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha juu oon, se ei ookkaan tainnut tulla täällä blogin puolella aikaisemmin esiin:D oon siinä töissä noin kuukauden ajan, tuu ihmeessä moikkaamaan! :-)

   Poista