tiistai 29. huhtikuuta 2014

FRIDAY OUTFIT

top and blazer-bershka, jeans-dr.denim, clutch, necklace and shoes-h&m

Moikka taas! Sunnuntain tanssinäytökset menivät pieniä mokia lukuunottamatta hyvin, ja vietin tosi kivan esiintymispäivän. Nyt on vaan niin outoa, kun harkat ovat loppuneet ja aikaa jää paljon enemmän muuhun. Kuvia en ottanut näytöspäivänä lähes ollenkaan ja ne harvatkin vain puhelimella, joten en tiedä julkaisenko täällä niitä.
Kuvissa näkyvä asu mulla oli päällä viime perjantaina, kun näin vanhaa kaveria pitkästä aikaa. Tämän tyyppisiä asuja käytän usein koulussa, ja värimaailmakin on tyylilleni uskollinen. Ostospostauksessa esittelemäni loaferit pääsivät perjantaina ensimmäistä kertaa jalkaan, vaikka ne eivät näissä kuvissa selkeästi näykkään.

-Aleksiina

7 kommenttia:

 1. Ooh sul on niiiin ihanat hiukset!! ;O <3

  VastaaPoista
 2. Olen sanonut aika moneen kertaan, että olet kaunis! Mutta se on vaan tosi asia! :) <3 Voi kun osaisin pitää omia hiuksia noin auki.... :/

  VastaaPoista
 3. Mulle tuli pakottava tarve päästä kommentoimaan sulle!! Koitin jo kerran, mutta en tiiä mitä tapahtu koska ei ilmeisesti tullu perille, kokeillaan siis uusiks:D Mutta, niin sä oot AIVAN tajuttoman suloinen ja kaunis ja osaat pukeutua ihanalla tavalla, harva 16v osaa (ainaki siltä tuntuu ku kattelee kaupungilla porukkaa....:DDD) mun oli ihan PAKKO selailla heti paikalla koko blogi läpi ja siinä samalla tuli hinku alottaa bloggaaminen itekki uusiks, mutta saa nähä tuleeko tapahtumaan, ei oo kiva jos se on semmosta pakko pullaa.. mut vielä pakko hehkuttaa että oot hirmu sulonen!! JATKA SAMAAN MALLIIN!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii ja mun oli AIVAN pakko liittyä myös lukijaks:-)

   Poista
  2. Eikä, aivan ihana kommentti ja piristit kyllä päivää!! Kiitos paljon ja tervetuloa lukijaksi :-) tällaiset kommentit tuo niin paljon lisää motivaatiota bloggaamiseen:)

   Poista