maanantai 3. maaliskuuta 2014

MY STYLE PART 2: SHOES

Tyylipostauksen toisessa osiossa on aika keskittyä pelkästään kenkiin! Kengissä rakastan korkeita korkoja, varsinkin stilettokorot ovat mieleeni. Koroissa käveleminen tuo minulle itsevarmuutta ja parempaa ryhtiä, sekä en tietenkään tunne oloani niin lyhyeksi. Välillä mukavuus kyllä voittaa ja siksi käytän paljon myös balleriinoja ja tennareita. Pitkän juhlapäivän jälkeen korot nimittäin kostautuvat, mutta kauneuden eteen tulee kärsiä! Suosikkikenkäni ovat alla näkyvät mustat avokkaat hopeisella korolla.


Lopuksi vielä weheartit:stä löytämiäni unelmien kenkiä. Näistä kaikki kyllä ottaisin enemmän kuin mieluusti omaan, vaatimattomaan kenkäkokoelmaani.Seuraavassa osassa onkin korujen vuoro. Palaillaan taas pian!

-Aleksiina

2 kommenttia:

  1. Tossa yhessä kuvassa näkyy 35 koon kenkä, onks se sun koko?:) Ja jos on niin mistä tilaat niin pienii korkoja? Kun mulla on pieni ja kapee jalka enkä tiiä mistä löytäsin korkoja :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taitaa olla vaan just nuo ainoot 35 kun yleensä käytän 36, joten en osaa kauheen hyvin auttaa :/ mutta ainaki biancon kengissä oon nähny 35 ja dinsko:ssa kanssa:) Nellyn valikoima kannattaa myös käydä katsomassa!

      Poista